![מגה עוגיית פאדג׳ שמיימית של דניאל עמית](https://www.sides.co.il/wp-content/uploads/2021/08/סופי-14-Small.jpg)
מגה עוגיית פאדג׳ שמיימית של דניאל עמית
מגה עוגיית פאדג׳ עם שני סוגי שוקולד, קריספית מבחוץ ועסיסית מבפנים. למרות גודלה, יש סיכוי שלא תרצו לחלוק אותה עם אף אחד.
מצרכים:
150 גרם חמאה רכה (בטמפ' החדר – לא מומסת)
50 גרם סוכר חום בהיר דמררה
50 גרם סוכר לבן
150 גרם שוקולד חלב לינדט
1 ביצה L
150 גרם קמח לבן
30 גרם אבקת קקאו
1 כפית מלח דק
1 כפית אבקת סודה לשתייה
200 גרם שוקולד מריר 85% לינדט – קצוץ
אופן הכנה:
- ממיסים בפולסים במיקרוגל את שוקולד החלב.
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה הרכה עם שני סוגי הסוכר, עד לתפיחה קלה, ואז בהדרגה מוסיפים את השוקולד המומס.
- מוסיפים ביצה ומערבבים היטב.
- קוצצים את השוקולד המריר.
- מוסיפים לבלילה את הקמח, הקקאו, המלח, הסודה לשתייה והשוקולד המריר הקצוץ, ומערבבים רק עד איחוד.
- יוצרים בתבנית עוגיה ענקית עגולה (אפשר להשתמש ברינג) ואופים בתנור עד שהשוליים אפויים אבל המרכז מעט רך.
לפרטים נוספים:
מגה עוגיית פאדג׳ שמיימית של דניאל עמית עם שני סוגי שוקולד – פודי – Foody
שם הצלם: נמרוד סונדרס