מגה עוגיית פאדג׳ שמיימית של דניאל עמית

מגה עוגיית פאדג׳ שמיימית של דניאל עמית

מגה עוגיית פאדג׳ שמיימית של דניאל עמית

מגה עוגיית פאדג׳ עם שני סוגי שוקולד, קריספית מבחוץ ועסיסית מבפנים. למרות גודלה, יש סיכוי שלא תרצו לחלוק אותה עם אף אחד.

מצרכים: 

150 גרם חמאה רכה (בטמפ' החדר – לא מומסת)

50 גרם סוכר חום בהיר דמררה

50 גרם סוכר לבן

150 גרם שוקולד חלב לינדט

1 ביצה L

150 גרם קמח לבן

30 גרם אבקת קקאו

1 כפית מלח דק

1 כפית אבקת סודה לשתייה

200 גרם שוקולד מריר 85% לינדט – קצוץ

אופן הכנה:

  1. ממיסים בפולסים במיקרוגל את שוקולד החלב.
  2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה הרכה עם שני סוגי הסוכר, עד לתפיחה קלה, ואז בהדרגה מוסיפים את השוקולד המומס.
  3. מוסיפים ביצה ומערבבים היטב.
  4. קוצצים את השוקולד המריר.
  5. מוסיפים לבלילה את הקמח, הקקאו, המלח, הסודה לשתייה והשוקולד המריר הקצוץ, ומערבבים רק עד איחוד.
  6. יוצרים בתבנית עוגיה ענקית עגולה (אפשר להשתמש ברינג) ואופים בתנור עד שהשוליים אפויים אבל המרכז מעט רך.

לפרטים נוספים:

מגה עוגיית פאדג׳ שמיימית של דניאל עמית עם שני סוגי שוקולד – פודי – Foody

שם הצלם: נמרוד סונדרס